magyar english
Cincér Hírlevél
Szakvezetési segédlet
Hiúz Ház – Erdei Iskola és Látogatóközpont Királyréten
Kökörcsin Ház
Nemzeti Parki Termék védjegy

Közadatkereső
Agrárminisztérium
 
Haszonbérleti pályázati felhívások

A 1338/2015 (V.27.) Kom. határozatban rögzített feladat végrehajtásához kijelölt kapcsolattartó adatai:

Bakos Dorottya,
birtokügyi referens
Tel.: + 36 1 391 4623
E-mail:
bakosd@dinpi.hu

Szeptember 21. Oklevél átadás a Dömösi Zöld Forgatagon
 
 
2013. szeptember 21-én, szombaton változatos programmal várta az érdeklődőket a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Dömösön.

Füri András, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság igazgatójának ünnepélyes megnyitóbeszéde és Novák Lajos Dömös polgármesterének köszöntője után megkezdődött a Nemzeti parki és helyi termékek vására, majd a családi nap keretében kicsik és nagyok egyaránt találtak maguknak hangulatos és tartalmas programot.
   
  Az érdeklődők megismerkedhettek a Dunakanyar természeti értékeivel, kulturális emlékeivel, az itt élő emberek helyben előállított termékeivel.
Állatbemutató, kézműves foglalkozás, lovaskocsizás, halászati bemutató, valamint szakvezetéses túrák tették színesebbé az egész napos rendezvényt.

Délután Füri András igazgató úr, ünnepélyes keretek között adta át a Nemzeti Parki Termék védjegyet elnyert termelőknek az okleveleiket, majd előadásokat hallgathattunk a Nemzeti Parki Termék védjegy szerepéről a nemzeti parkok és a védjegyet használók szemszögéből. Védjegyhasználóinkról, valamint a Nemzeti Parki Termék Védjegyről részletes információt a www.nemzetiparkitermek.hu honlapon talál.

Az első alkalommal közel félezer résztvevővel megrendezett Dömösi Zöld Forgatagot jövőre újra megrendezzük, s szeretettel várunk rá minden érdeklődőt!
   
 
2013.09.27.
Facebook
Sas-hegyi Látogatóközpont
Alcsúti Arborétum
Ócsai Tájház
Pál-völgyi-barlang
Pilisi len Látogatóközpont
Szemlő-hegyi-barlang
Jókai-kert
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design